Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018

Συμβουλές Feng Shui Flying Stars 2013

Feng Shui Flying Stars 2013

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2013 θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο (Hsia 夏) για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:14 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο Έτος Gui Si 癸巳, του Υδάτινου Φιδιού.

Το Έτος Gui Si είναι ένα Yin Υδάτινο Έτος 年陰水癸巳. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, (2013), για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος.

*Κάνοντας μια μελέτη Feng Shui στον χώρο σας μπορεί να επιφέρει θεαματικές αλλαγές σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Feng Shui στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

*Πλήρη Αστρολογική Ανάλυση (Four Pillars) για το 2013. Οικονομικά, Σχέσεις, Υγεία. Επικοινωνήστε μαζί μου για ραντεβού.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞, Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2013. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου. Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου. Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις. Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

Τα San Sha για το 2013 θα βρίσκονται σε όλο το Ανατολικό ανάκτορο και στα βουνά Yin 寅, Mao 卯, Chen 辰, από 52,5 έως 127,5 μοίρες και τα Jia Sha ή Pinch Sha στα βουνά Jia 甲 και Yi 乙.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha. Τοποθετήστε 3 Qi Lin χρυσού χρώματος να κοιτούν προς την κατεύθυνση των 3 Sha. Περισσότερες πληροφορίες για τα San Sha, Tai Sui και Sui Po.

Ανάλυση των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων για το 2013

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις κάθε 3-4 Φεβρουαρίου κάθε έτους και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και θα επηρεάσουν τους εκάστοτε χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου. Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον αστρικό χάρτη του εκάστοτε χώρου, αλλά σε συνδυασμό με μια μελέτη Feng Shui, μπορούν να κάνει θαύματα!!!

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων, τα 8 Τρίγραμμα, τους Αριθμούς Luo Shu και τα 24 Βουνά για να αναλύσει τα σκαμπανεβάσματα της ενέργειας (Qi 氣) σε έναν χώρο σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.

Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένες ιδιότητες σύμφωνα με την οποία μπορεί να φέρνει καλή ή κακή τύχη. Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα του Luo Shu για το 2013. Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο είναι ο κυβερνήτης του Έτους, είναι το πιο επιβλαβές Άστρο από τα 9 Άστρα και βρίσκετε στο κέντρο, δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση και δεν μπορεί να μας επηρεάσει.

Εξετάζοντας το διάγραμμα του Luo Shu, βλέπουμε μια αναπαράσταση του Luo Shu, δηλαδή όλα τα Άστρα μετά το ταξίδι τους των 8 χρόνων στο Luo Shu, επιστρέφουν στο φυσικό τους σπίτι (Παλάτια). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενισχυθούν περισσότερο οι τομείς που επηρεάζει το κάθε Άστρο και αυτό γιατί το κάθε Άστρο, όπως λέμε στο Feng Shui, έχει επιστρέψει στο σπίτι του, στον φυσικό του χώρο, οπότε οι επιδράσεις τους για το 2013 θα είναι κατά πολύ αυξημένες.

Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από τα ΒορειοδυτικάΆστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους. Επίσης μπορεί να προκληθούν λογομαχίες ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας.
Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες, τη μοναξιά και την απομόνωση. Μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά, νομικά προβλήματα, χάσιμο χρημάτων και δουλειάς καθώς και πρόβλημα στα νεφρά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί στα Βορειοδυτικά το Ετήσιο Άστρο 3, αυτό συμβαίνει από 3 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου.
Το Ετήσιο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων.
Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.

Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες).

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 6 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τα Βορειοδυτικά, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος

 

Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο έρχεται από τα ΔυτικάΤο Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα και τα λόγια. Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του 7 θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό συντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Προσέξτε τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Δυτικό τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Δυτικά είναι η είσοδος.

Χρησιμοποιείστε το μαύρο και το σκούρο μπλε χρώμα για να ελαττώσετε την επίδραση του 7. Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου.
Χρησιμοποιείστε το καφέ και το κίτρινο για να ελαττώσετε τον συνδυασμό αυτόν.

 

Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό έρχεται από τα ΒορειοανατολικάΆστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν εκεί βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες.

Ένα συντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού. Αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα. Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή μιας γυάλας με ψάρια ή σιντριβανιού.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.
Προσοχή από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους. Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει το χάσιμο χρημάτων. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3.

 

Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ έρχεται από τον ΝότοΆστρο της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Νότο είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης και για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.

Χρησιμοποιείστε μια γυάλα με χρυσόψαρο για να ενεργοποιήσετε το 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4, από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, μιας και το Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

 

Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τον ΒορράΤο Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στον Βορρά βρίσκεται το γραφείο το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή. Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άντρες.

Αν στον Νότο βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικά οι παντρεμένες ή οι αρραβωνιασμένες γυναίκες γιατί μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά ξεπορτίσματα.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Βόρειο τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Βόρειο τομέα και το κόκκινο χρώμα για το Μηνιαίο 4.
Επίσης προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου. Ο συνδυασμός αυτός 1 με 2, μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες και χωρισμό.

 

Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τα ΝοτιοδυτικάΤο Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το «Στόμα του Σπιτιού». Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι. Χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τα κορίτσια της οικογένειας, καθώς και τις έγκυες γυναίκες.
Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος. Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Νοτιοδυτικό τομέα τα Μηνιαία Άστρα:
Μηνιαίο Άστρο *2, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.
Μηνιαίο Άστρο *5, από 5 Μαΐου έως 6 Ιουνίου. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας.
Το Μηνιαίο Άστρο *9, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, μιας και το Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2.
Και το Μηνιαίο Άστρο *3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

 

Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από την ΑνατολήΤο Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς των καυγάδων των νομικών υποθέσεων και το χάσιμο χρημάτων. Το Άστρο 3 είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στα Ανατολικά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.
Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στα Ανατολικά θα προκαλέσει καυγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα γιού και θα φέρει νομικά προβλήματα. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Ανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καυγά και χωρισμό.

Προσοχή από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3. Επίσης από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου διότι το Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3.

 

Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο έρχεται από τα ΝοτιοανατολικάΆστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στα Νοτιοανατολικά, ερωτικά σκάνδαλα επίσης είναι πολύ πιθανά. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Αν στα Νοτιοανατολικά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις. Επίσης αν στα Νοτιοανατολικά είναι το δωμάτιο του γιού μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοανατολικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1, από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα στα Νοτιοανατολικά είναι κατάλληλα για αυτούς/ες που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο.

Ανάλυση των Μηνιαίων Ιπτάμενων Άστρων για το 2013

Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2013. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο βασικά είναι:
Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες.
Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, ατυχήματα, θέματα υγείας.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.