Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Το Qi Ιδιότητες

Ιδιότητες του QiΑπό την αρχαιότητα οι Masters του Feng Shui είχαν μάθει να ερμηνεύουν τα αποτελέσματα βασιζόμενοι στην επιρροή που ασκεί το Qi (氣) πάνω σε ένα συγκεκριμένο έμβιο περιβάλλον. Εσείς, επίσης, μπορείτε να τιθασεύσετε αυτές τις φυσικά-επανερχόμενες κοσμικές ενέργειες για να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα στους προσωπικούς σας στόχους. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μάθετε τις τεχνικές και τις εφαρμογές για να αξιοποιήσετε το θετικό ή ευοίωνο Qi του βιώσιμου χώρου σας, του σπιτιού σας. Την ίδια στιγμή, θα διδαχθείτε επίσης πώς να αποφεύγετε το αρνητικό ή δυσοίωνο Qi και τις θεραπείες για να μετριάσετε τα αποτελέσματά του. Μέσα από τα Μαθήματα Φενγκ Σούι,...

 

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.