Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Το Luo Pan

Είδη των Luo Pan - Si Nan - Το Πρώτο Luo PanΟι Κινέζοι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που ανακάλυψαν την πυξίδα περίπου 4000 χρόνια πριν. Έχει ειπωθεί ότι το πρώτο Luo Pan 羅盤 η πρώτη πυξίδα βρέθηκε τη χρονιά που κυβερνούσε ο Huang Di 皇帝 (Χουάνγκ Ντι) ο Κίτρινος Αυτοκράτορας (περίπου 25ος αιώνας Π.Χ.). Σύμφωνα με έναν δημοφιλή μύθο, το Luo Pan δόθηκε στον Κίτρινο Αυτοκράτορα από τη Θεά των Εννέα Ουρανών για να τον βοηθήσει στην ηρωική μάχη του ενάντια στη γενιά του κακού μάγου.
Κατά τη διάρκεια των αιώνων, το Luo Pan, έχει επαναπροσδιοριστεί και έχει αλλάξει σύμφωνα με τις νέες ανακαλύψεις στο...

 

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.