Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Calabash - Wu Lu

Το Calabash ή WuluΤο Calabash ή Wulu, είναι ένα πολύ δημοφιλές αντικείμενο Feng Shui που χρησιμοποιείται από τους Masters του Feng Shui. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί αυτό το αντικείμενο είναι χρήσιμο και λένε ότι είναι «δεισιδαιμονία». Αυτό το λένε επειδή δεν έχουν καμία γνώση του Yi Jing.

Οι Αρχαίοι λένε ότι ο Fu Xi 伏羲 παρατηρούσε τις εικόνες στον Ουρανό και τους νόμους σχετικά με τη Γη, εξέταζε τα σημάδια στα πουλιά και στα άγρια ζώα, μελέτησε την καταλληλότητα του χώματος. Εξέτασε τα μέρη του ανθρώπινου σώματος και διάφορα αντικείμενα και τα ταξινόμησε σε...

 

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.