Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Επικοινωνήστε με την Σχολή Feng Shui

Feng Shui Research Center Greece Τάκης Καραγιαννόπουλος
Επαφή
Διεύθυνση:
Ελικώνος 30
Αθήνα Κυψέλη
11364

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 211 400 2615
Κινητό: 697 7210 817
http://www.astrofengshui.gr/

Πληροφορίες: Είμαστε ανοικτοί σε κάθε μορφή επικοινωνίας, με προτίμηση στην πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση, αν αυτή είναι εφικτή, προκειμένου να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί το Φενγκ Σούι και πώς εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες μας.
Ο Σύμβουλος του Φενγκ Σούι ονομάζεται και «Ιατρός Κτιρίων»! Η ιδιότητα του ιατρού συνεπώς προϋποθέτει εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Τηλεφωνήστε προηγουμένως για να κλείσουμε κάποια ώρα για ραντεβού.

Συντονιστείτε μαζί μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι:
Ακολουθήστε μας στο Facebook     Ακολουθήστε μας στο Twitter     Ακολουθήστε μας στο YouTube     Ακολουθήστε μας στο Google+     Ακολουθήστε μας στο Foursquare
Επικοινωνήστε μαζί μου...

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.