Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Η Σχολή Feng Shui Research Center Greece

Το Feng Shui Research Center Greece (Ερευνητικό Κέντρο Φενγκ Σούι Ελλάδας) ιδρύθηκε το 2004 μετά από άδεια του Master Joseph Yu (Feng Shui Research Center Canada), που δόθηκε στον , ο οποίος είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της Σχολής του στην Ελλάδα.

Στη Σχολή Φενγκ Σούι διδάσκεται το Αυθεντικό Κλασικό Κινέζικο Feng Shui. Μέσα από μια πλήρη σειρά Επαγγελματικών Σεμιναρίων και Μαθημάτων Αλληλογραφίας, ο σπουδαστής οδηγείται στην απόκτηση του Διπλώματος.
Είναι η μόνη Σχολή Φενγκ Σούι στην Ελλάδα που παρέχει στους σπουδαστές της συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη μέσα από forums.

Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι και Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι που διδάσκονται στην Σχολή είναι:

Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι

Επαγγελματικά Μαθήματα Φενγκ Σούι δι' Αλληλογραφίας / e-books

  • Feng Shui Elementary Level
  • Feng Shui Intermediate Level
  • Feng Shui Advanced Level
  • Yi Jing Professional Correspondence Course
  • Nine Star Ki Astrology
  • Na Yin Wu Xing

Στην ως τώρα πορεία της, η Σχολή έχει εκπαιδεύσει πάνω από 250 μαθητές, πολλοί από τους οποίους έχουν ενσωματώσει το Φενγκ Σούι στην δουλειά τους, όπως οι διακοσμητές, οι αρχιτέκτονες, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αστρολόγοι, κ.α. και έχουν πάρει το Higher Feng Shui Diploma (Ανώτερο Δίπλωμα Φενγκ Σούι) από τον Master Joseph Yu και έχουν αναγνωριστεί ως Επαγγελματίες Σύμβουλοι Φενγκ Σούι.

 

Το Feng Shui Research Center προσφέρει ακόμα:
  • Τη δυνατότητα διοργάνωσης Επαγγελματικών Σεμιναρίων Φενγκ Σούι και διαλέξεων στην Αθήνα, την Κύπρο και σε άλλες ελληνικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα)
  • Την πραγματοποίηση επαγγελματικών μελετών Φενγκ Σούι σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (συχνά σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικά γραφεία)
  • Αστρολογικές Υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνικές από Δυτική Αστρολογία, Four Pillars (4 πυλώνες), I-Ching (Yi Jing), Qi Men Dun Jia.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.